Läkande vibrationer

Hon ställde mig i morgonens första strålar och rörde sig runt mig samtidigt som hon sjöng. Hennes sång trängde djupt in och löste upp skuldkänslor och programmeringar från tidigare liv. Blinka lilla stjärna varvades med Sista visan. Hennes röst sprack när hon nådde lager som jag hade svårt att släppa.

Vi stod där i soluppgången i en kvart ungefär. Hennes sång sköljde genom mig medan tårar forsade nedför mina kinder. När vi var klara kände jag mig utmattad och ren. Det fanns en tydlighet. Jag bad om förlåtelse för det jag utsatt henne för i vårt tidigare liv tillsammans och med ens släppte det sista av skulden och smutsen.

● ● ●

Vibrationer uttryckta i sång och musik har en oerhörd läkande kraft och kallas ofta ljudhealing. Vid trauma kan vibrationerna skaka loss smuts, blockeringar eller känslomässiga låsningar. De kan därefter också balansera vårt system och fylla på med ny energi. Utöver sång är det vanligt att vid sådant arbete använda trumma, skallra, klangskålar, vindspel och liknande instrument.